Sluit navigatie
  • Header-autos-v4.jpg

Import BMW

Wilt u de mogelijkheid hebben om de BMW- of MINI-occasion van uw wensen te vinden in het grootste aanbod van Europa? Bij Bergwerff Automotive bieden wij u deze mogelijkheid. Dat houdt in dat wij voor u de BMW of MINI, die helemaal aan uw wensen voldoet, op bestelling kunnen importeren en invoeren. Wij kunnen u daarbij ondersteunen met het maken van de beste keuze. Dit doen wij met behulp van ons uitgebreid inkoopnetwerk en onze jarenlange ervaring.

De voordelen van het importeren van een BMW

Wanneer u een BMW occasion laat importeren kunt u van meerdere voordelen genieten die u in een ander geval niet zou hebben. Een van de grootste voordelen van een import BMW is het uitgebreide aanbod waar u uw keuze uit kunt maken. Natuurlijk zijn er nog meer pluspunten, zoals de BPM, wat bij een import auto vaak lager is dan bij een occasion die u in Nederland aanschaft.

Vind uw import auto bij Bergwerff BMW

Een import BMW- of MINI-occasion aanschaffen is nergens zo eenvoudig als bij Bergwerff Automotive. U kunt uw gewenste auto opzoeken en Bergwerff verzorgt voor u de invoer, het klaar maken en de garantie op de door u gekozen BMW. Bij Bergwerff ontvangt u bij elke BMW of MINI 24 maanden garantie en daarbij rijdt u het eerste jaar geheel onderhoudsvrij! Hebt u een auto naar uw wensen kunnen vinden? Vraag gerust meer informatie aan over het specifieke voertuig. U kunt ook contact opnemen als u nog geen auto heeft weten te vinden, wij helpen u dan bij het zoeken naar een geschikte BMW- of MINI occasion.

 

Zoekt u een import BMW

Bij Bergwerff bieden wij een ruim aanbod aan jong gebruikte import BMW's.

Bekijk ons assortiment

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven