Sluit navigatie
  • Header-autos-v3.jpg
BMW-occasions.png

BMW OCCASIONS

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte BMW’s. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan occasions voor een BMW die bij u past.

Bekijk ons BMW aanbod
MINI-occasions.png

MINI OCCASIONS

Al bijna 60 jaar zijn ze niet van het straatbeeld weg te denken; de altijd charmante MINI’s. Bekijk onze selectie jong gebruikte MINI’s.

Bekijk ons MINI aanbod
Import-occasions-V3.png

IMPORT AUTO'S

Ons aanbod beperkt zich niet tot de occasions die wij momenteel beschikbaar hebben. Wij gaan graag de grens over om aan uw wensen te voldoen!

Bekijk ons BMW en MINI aanbod

Een auto naar wens

Een jong gebruikte BMW, MINI of importauto óf een nieuwe auto… Bij Bergwerff zetten we alles op alles om aan uw vraag te voldoen.

Op deze website en in onze showroom vindt u een groot aanbod aan jong gebruikte BMW’s en MINI’s. Stuk voor stuk plaatjes van auto’s, zo goed als nieuw en voor aantrekkelijke prijzen. Het kan voorkomen dat geen van onze occasions aan uw wensen voldoen. Omdat uw tevredenheid onze grootste prioriteit is, bieden we daarom meer.

Bergwerff is graag uw bemiddelaar als u een nieuwe auto wilt aanschaffen. U krijgt bij ons uitgebreid de tijd voor advies en samen bepalen we welke auto het best bij uw persoonlijke situatie past. Uitvoering, kleur, technische specificaties en natuurlijk een proefrit zijn essentiële onderdelen om tot een weloverwogen keuze te komen. Wij helpen u daar met plezier mee.

Tot de mogelijkheden behoort ook de aanschaf van jong gebruikte importauto’s. Een goede optie als de Nederlandse occasions niet aan uw eisen voldoen. Uiteraard nemen wij u het gehele proces uit handen en zorgen wij ervoor dat uw droomauto rijklaar en voorzien van een Nederlands kenteken op de plaats van bestemming aankomt.

Bergwerff garantie

Een auto kopen kunt u op meerdere plekken, waarom kiest u dan specifiek voor Bergwerff? Onder andere voor de unieke Bergwerff Garantie!

Als u bij ons een jong gebruikte BMW, MINI of importauto koopt, krijgt u automatisch 24 maanden garantie bij levering en rijdt u 1 jaar (minimaal 10.000 kilometer) onderhoudsvrij! Wij kunnen u deze service bieden omdat wij zeker zijn van de kwaliteit die wij leveren.

De garantie is te vergelijken met de garantie op een nieuwe auto. Als u onverhoopt problemen krijgt met bijvoorbeeld uw motor of computeronderdelen, dan zorgen wij dat deze vakkundig worden verholpen. Dit valt volledig onder de garantie. Gangbare slijtagedelen vallen hier vanzelfsprekend buiten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over deze unieke garantie!

Financiering en leasing

Leasing vindt u in vele vormen. Privé of zakelijk, financieel of operationeel, met of zonder slottermijn, vaste of variabele rente…

Bergwerff BMW biedt u een gedegen advies op maat. We bekijken in alle rust uw persoonlijke situatie en maken vrijblijvend een offerte. 

Door de juiste financiering, geniet u zorgeloos van uw nieuwe auto. U kunt uw financiering of lease volledig naar uw behoefte samenstellen en bepaalt zelf de looptijd, kilometers en andere details.

Ook voor Private Lease bent u bij ons aan het juiste adres, u betaalt dan een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Voor meer informatie of het maken van een proefrit kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven