Sluit navigatie

Actuele aanbod BMW 6 serie occasions

Bergwerff Garantie

Hiermee krijgt u op elke auto maar liefst 24 maanden garantie!

Meer informatie

BMW 6 serie occasions

Zoekt u een occasion met een luxueuze, maar ook een sportieve uitstraling? Laat u verrassen door een BMW serie 6. Zo hebt u de keuze uit de Coupé, de Gran Coupé en de Cabrio. Bergwerff BMW beschikt over een wisselend aanbod, met jong gebruikte BMW’s uit deze serie.

Een BMW occasion in perfecte staat

Ons aanbod bestaat uit diverse personenwagens die wij uit voorraad kunnen leveren, maar die wij ook vanuit het buitenland kunnen importeren. Zowel onze eigen voertuigen als die uit het buitenland zijn jong gebruikte BMW’s in een excellente conditie. Bij aanschaf van een van deze occasions ontvangt u dus een voertuig in complete staat en met garantie, tegen een aantrekkelijke prijs.

De Bergwerff garantie

Een mooie auto vindt u natuurlijk op zoveel plekken, waarom zou u voor Bergwerff kiezen? Onder andere voor de unieke Bergwerff Garantie! Bij aanschaf van een van onze BMW serie 6 occasion ontvangt direct 24 maanden garantie. Daarnaast rijdt u ook 1 jaar geheel onderhoudsvrij! Mocht uw voertuig toch onderhoud vereisen dan zullen wij dat op professionele wijze regelen. Als Erkend Service Partner garanderen wij u dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door deskundige en getrainde monteurs. Ook gebruiken wij alleen merkeigen apparatuur en onderdelen zodat de garantie blijft gelden.

Welkom in onze showroom

Bent u van plan een BMW serie 6 occasion aan te schaffen? U vindt onze modellen op de website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u het aanbod bekijken en een proefrit maken. Daarnaast zullen wij u van advies voorzien wanneer u dat wenst! Maak vandaag nog een afspraak, wij zien uw komst tegemoet!

Proefrit aanvragen

Uw contactgegevens
Uw bericht
Kalender (dd-mm-jjjj)  (uu:mm) 

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven