Sluit navigatie

Erkend Service Partner

Bergwerff Automotive B.V. is dé Erkend Service Partner van BMW, BMW i en MINI in de regio Alblasserwaard, Gorinchem en Vijfheerenlanden. Dat klinkt mooi, maar wat betekent dat voor u?

 • Wij zijn onderdeel van het Service Netwerk van BMW, BMW i en MINI.
 • Onderhoud en reparatie conform de richtlijnen van de fabrikant en uitsluitend met originele onderdelen.
 • Garantiewerkzaamheden namens de fabrikant, op nieuwe en gebruikte auto’s.
 • De reparatie- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door monteurs die specifieke trainingen van BMW en MINI hebben gedaan.
 • Behoud van garantie van uw voertuig omdat wij uitsluiten met merk eigen apparatuur en onderdelen werken.

Kies voor de kwaliteit van een Erkend Service Partner van BMW, BMW i en MINI en maak een afspraak.

Plan een afspraak

BMW / Mini Tussentijdse Check

Zo nu en dan is het fijn om uw auto op verschillende essentiële punten te laten controleren. Als de winter zijn intrede maakt of als de zomer voor de deur staat. Of als u bijvoorbeeld voornemens bent een lange reis te maken met uw auto.

Wat de reden ook is, bij Bergwerff kunt u jaarrond terecht voor een grondige check van uw BMW of MINI. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs controleren of onder andere de koelvloeistof, ruitensproeiers, banden, remmen en ruiterwissers nog in optimale conditie verkeren. Dan kunt u met een gerust hart op weg. Bovendien biedt Bergwerff u deze check aan voor de aantrekkelijke prijs van € 50,00 én krijgt u ook nog eens een passend geschenk voor uw BMW of MINI!

Plan een afspraak

Zomer- en winterbanden

Als BMW of MINI-rijder wilt u het optimale uit uw auto halen én altijd veilig de weg op kunnen. Het is daarom belangrijk om tijdig uw zomer- en winterbanden te verwisselen. Uiteraard staat Bergwerff BMW voor u klaar.

Het profiel en de rubbersamenstelling van een zomerband zijn anders dan die van een winterband. Deze twee factoren beïnvloeden de remweg, het afrolgeluid en de rolweerstand van de banden. Kort gezegd zijn de banden afgesteld op de temperatuur in het desbetreffende seizoen en moet u voor maximale veiligheid uw banden op tijd laten verwisselen. Bij Bergwerff doen wij dit graag voor u en wij bieden u bovendien de gelegenheid om de banden voor u onder optimale conditie op te slaan. 

Maak gebruik van het Bergwerff Bandenplan:

 • Opslag zomer- en winterbanden
 • 2 maal montage per jaar (winter-zomer en zomer-winter)
 • € 245,00 inclusief btw per jaar

Schade

Schade aan uw auto is vervelend. Bij Bergwerff doen wij er alles aan om deze zo snel en vakkundig mogelijk te repareren.

Het is van belang om elke schade op professionele wijze te laten herstellen. Zo waarborgt u de waarde van uw auto. Als Erkend Service Partner van BMW en MINI brengen wij uw auto met behulp van originele onderdelen en apparatuur weer in de nieuwstaat terug. Uiteraard doen wij dit met volledige garantie. Heeft u vragen over de afwikkeling met uw verzekering of wilt u vervangend vervoer? Onze medewerkers staan met plezier voor u klaar!

RUITSCHADE

Elk model BMW heeft een andere voorruit. Zowel de tint, groene baan als warmtewerendheid verschilt per ruit. En wat dacht u van de Head-Up Display, de regen- en lichtsensor? Bovendien zijn de voor- en achterruiten van moderne modellen met de sponning verlijmd en aan het aanbrengen daarvan worden hoge eisen gesteld. Het herstellen van glasschade aan uw BMW vergt daarom vakmanschap! U kunt met een gerust hart bij ons terecht, wij verzekeren u van de juiste BMW-voorruit, een vakkundige montage en garantie.

Pech onderweg

Als uw BMW of MINI de leeftijd van 5 jaar bereikt, verstrijkt uw Service Card en daarmee uw recht op BMW/MINI Mobile Care. Deze pechhulp kunt u bij Bergwerff jaarlijks verlengen!

In combinatie met onze Olieservice, APK of een Tussentijdse Check betaalt u voor Extended Mobile Care slechts € 55,00. Dan bent u weer een vol jaar verzekerd van de kwalitatief hoogwaardige mobiliteitsgarantie van BMW/MINI. Daar kan geen enkele andere hulpverlening tegenop!

De voordelen van BMW/MINI Extended Mobile Care:

 • 12 maanden mobiliteitsgarantie voor uw BMW/MINI van 5 jaar of ouder
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week, in bijna geheel Europa
 • Pechhulp ter plaatse door de BMW/MINI Servicemobiel of professionele hulpdienstverleners
 • Transport naar uw eigen of (indien u in het buitenland bent) naar de dichtstbijzijnde officiële BMW/MINI Service Partner
 • Slechts € 55,00 per jaar in combinatie met de Bergwerff Olieservice, APK of Tussentijdse Check
 • Op Extended Mobile Care is het Mobile Care reglement van toepassing 

 

 

BMW Service Inclusive

Als BMW rijder gaat u graag voor zekerheid. Niet voor niets biedt Bergwerff u de BMW Service Inclusive. Een uniek en veelomvattend onderhoudscontract voor uw BMW. Afgestemd op uw wensen en volledig op maat.

Met deze service rijdt u altijd in een perfect onderhouden BMW tegen een aantrekkelijk, vast tarief. Een optie die voordeliger is, dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer. Met BMW Service Inclusive koopt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud en naar wens ook eventuele vervangingen van slijtagedelen als pakket voordelig in. 

Bereken uw pakket

BSI 1/2 serie

Voor BMW 1 en 2 serie
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

BSI 3/4serie

Voor BMW 3 en 4 serie en BMW X1 en X2
Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

BSI 5/6 serie

Voor BMW 5 serie en 6 serie

Looptijd: 5 jaar
Kilometers: 100.000

Mini Tender Loving Care

Slapeloze nachten voorkomt u met MINI Tender Loving Care (TLC). Bergwerff biedt u deze service in de vorm van onderhoudscontracten, afgestemd op uw wensen en voor een vast bedrag per maand.

Zo rijdt u altijd in een goed onderhouden MINI. Kies uit pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt. Met MINI TLC is al het voorgeschreven onderhoud gedekt en kunt u eventuele vervangingen van slijtagedelen vooraf voordelig inkopen. Wel zo fijn;  MINI TLC is overdraagbaar, dus mocht u uw MINI voortijdig willen verkopen, dan heeft u een nóg betere onderhandelingspositie!

Bereken uw pakket

Value Service

Of uw BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, de ervaren monteurs van Bergwerff BMW kennen uw auto door en door. Met hun specifieke knowhow en alle innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houden zij uw BMW in topconditie.

Vanzelfsprekend gebruiken zij daarbij originele BMW onderdelen en krijgt u op de uitgevoerde werkzaamheden en op de onderdelen twee jaar garantie. Bij elk werkplaatsbezoek zorgen wij voor het behoud van uw rijplezier nu én voor een uitstekende inruilwaarde later. Bij Bergwerff hechten wij daarnaast veel waarde aan transparantie. Zo kunt u middels onderstaande link vooraf bekijken wat de kosten van het onderhoud zijn, aan de hand van uw kenteken! Value Service is speciaal voor BMW’s tussen de 5 en 10 jaar oud.

Bekijk uw aanbod onderhoudspaketten

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven