Erkend Service Partner BMW in Gorinchem

“Als erkend service partner van BMW bieden wij de officiële BMW service”​​

De klant staat bij Bergwerff Automotive op nummer één. Dit gaat een stuk verder dan streven naar klanttevredenheid. Klantenbinding is het juiste sleutelwoord. “Voor ons is het belangrijk dat klanten blijven terugkomen. We nemen de tijd voor hen en staan altijd voor hen klaar”, aldus directeur Thijs van den Heuvel. Daarom is het bedrijf erkend service partner van BMW geworden en past het zich constant aan aan de wensen van de klant door te innoveren.

55 jaar

Bergwerff Automotive is een familiebedrijf dat is opgericht in 1963 door de Heer J. Bergwerff. Al 55 jaar verkoopt het bedrijf BMW’s en later eveneens MINI’s en BMW i’s. Hierbij leveren ze full service waardoor het voor de klant een groot plezier blijft in zijn auto te rijden. In 2001 namen de zoons van J. Bergwerff, Dick en Piet, het familiebedrijf over. Het bedrijf liep zo goed dat Thijs van den Heuvel er anderhalf jaar geleden bij kwam. Hij is gespecialiseerd in de verkoop en service van BMW’s en vond het een mooie kans om directeur te worden van Bergwerff Automotive.

“Onze monteurs hebben alle BMW-cursussen gevolgd en blijven deze volgen wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.”

Ons Team​ 

BMW occasion

Bergwerff BMW verkoopt voornamelijk BMW occasions aan mkb’ers en particulieren, daarnaast bemiddelen ze in de aankoop van nieuwe auto’s. “Onze occasions zijn van de allerhoogste kwaliteit. Ze rijden net zo goed als een nieuwe auto”, zegt marketeer Deniz Can. “Bovendien ontvang je dezelfde service als bij een nieuwe BMW.”  

Voorraad BMW Occasions

BMW service

De service van Bergwerff Automotive is van de allerhoogste kwaliteit, omdat ze erkend service partner van BMW zijn. “Als erkend service partner van BMW bieden wij de officiële BMW service”, aldus Deniz. “Wij leveren onderhoud geheel volgens de specificaties van de fabrikant. Onze monteurs hebben alle BMW-cursussen gevolgd en blijven deze volgen wanneer er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Ook werken we altijd met de originele BMW-onderdelen. Hierdoor kunnen wij 24 maanden garantie op onderdelen bieden. Zo zal de auto naar behoren blijven functioneren.” 

Meer informatie 

Garantie BMW

Anderhalf jaar geleden voegde Thijs iets aan de service toe waar de klanten nog meer bij gebaat zijn: de Bergwerff garantie. Op elke BMW occasion of MINI occasion krijgt de klant twee jaar garantie. “De duur van deze garantie is net zolang als de garantie die je op een nieuwe auto krijgt. Nog meer reden om voor een BMW occasion te gaan”, aldus Thijs. “Daarbij garanderen we dat je één jaar of 10.000 kilometer onderhoudsvrij rijdt. Uw garantie voor de beste service.”

ContactMeer informatie