Bergwerff BMW Zakelijk - de BMW 3, 5 en 7 serie occasions

Bergwerff BMW: Ook voor BMW zakelijk

Wie zakelijk rijdt, heeft aan een BMW-occasion de perfecte auto. BMW staat voor betrouwbaar en stijlvol rijden. Belangrijke aspecten voor autorijders die lang en vaak in de auto zitten. ‘BMW maakt rijden geweldig’ stelt het automerk, en zo is het maar net volgens Bergwerff BMW. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte BMW’s.

“Zakelijke klanten komen voor exclusieve BMW’s, maar vooral voor de service die wij leveren”

Bergwerff is heel uniek. Niet veel andere bedrijven hebben namelijk zo’n uitzonderlijk en gevarieerd aanbod van BMW-occasions. Klanten vinden hier exclusieve BMW’s: veelal zeer jong gebruikte modellen met een lage kilometerstand.  En al die BMW-occasions komen met dezelfde 24 maanden garantie op de auto, service en onderdelen. Te mooi om waar te zijn? Nee, voor Bergwerff BMW is dit precies waar het om draait.

“Bergwerff BMW: volop keuzevrijheid en servicegemak”

In de zakelijke markt is volop keuze; wensen veranderen, ook in het bedrijfsleven, continu. Met Bergwerff BMW Zakelijk - exclusieve modellen zoals de BMW 3 serie, 5 serie en 7 serie - ervaren klanten volop keuzevrijheid en servicegemak. Opties die aansluiten bij de behoeften en vragen van de klant, en altijd de best mogelijke service. Hierom geldt ook bij BMW Zakelijk de Bergwerff Garantie.

Neem contact met ons op!

“BMW-topservice door het hele land, dus ook dichtbij huis”

Bergwerff Garantie? Omdat Bergwerff BMW onderdeel is van het Service Netwerk van BMW, vinden onderhoud en reparatie plaats conform de richtlijnen van de fabrikant en uitsluitend met originele onderdelen. Dit betekent dat de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door monteurs die specifieke trainingen van BMW hebben gevolgd en werken aan uw auto in een door BMW ingerichte werkplaats. De Bergwerff Garantie is te verzilveren bij Bergwerff en daarnaast ook bij alle BMW-dealers, door het hele land. Ideaal.

“BMW zakelijk biedt waar voor uw geld. En meer”

BMW betekent heerlijk autorijden. Veel rijplezier; lange afstanden rijden met maximaal comfort. Goede stoelen, veelal meervoudig verstelbaar, solide rugsteun en desgewenst ook stoelverwarming. En natuurlijk cruise control. Naast de ‘gewone’ variant biedt BMW ook adaptieve cruise control. Hiermee behoudt u tijdens het rijden altijd voldoende afstand tot uw voorligger. Veilig en moeiteloos.

“De koffie staat altijd klaar”

Nog niet overtuigd van BMW Zakelijk? Kom eens langs bij Bergwerff BMW. Alleen al de prachtige showroom is een must-see. Het bevlogen team vertelt u graag alles over de mogelijkheden en verscheidenheid in modellen. U kunt meer informatie krijgen over inruilmogelijkheden, financiering en natuurlijk is een proefrit mogelijk. Bovendien staat de koffie hier altijd klaar. Bergwerff BMW is er voor mensen die op zoek zijn naar een exclusieve auto en autoliefhebbers in het algemeen. Ontdek het zelf. Doen hoor!

Neem contact met ons op!