Een BMW X occasion bij Bergwerff BMW

Bergwerff BMW SUV's: geschikt voor iedereen

Hoger zitten, meer overzicht: in een SUV rijden geeft een bijzonder gevoel. Bergwerff herkent dit als geen ander en biedt liefhebbers van deze ultieme rijbeleving met een ruim aanbod van BMW SUV’s alle gelegenheid om te kiezen voor dit stoere model. Twijfelen aan comfort en duurzaamheid hoeft niet, want Bergwerff garandeert ook bij de BMW X modellen zuinige en krachtige motoren.

“Dat gevoel van hoog op de weg zitten is iets unieks”

Door een hogere instap dan bij een regulier model, begint de beleving van de BMW SUV al bij het instappen. Het heeft iets unieks; iets magisch. Het gevoel van hoog zitten en hiermee meer overzicht tijdens de verkeersdeelname ervaren, wordt door veel mensen gewaardeerd. Een BMW SUV heeft een zekere status. Een die perfect aansluit bij de mensen die houden van een auto met uitstraling en kracht.

“Een BMW X-Model is een auto voor iedereen”

En nee: het zijn echt niet vooral oudere mensen die kiezen voor een BMW SUV. Dat was wellicht vroeger zo; tegenwoordig is de BMW SUV populair onder alle leeftijden. Alles aan deze auto is namelijk nieuw, voelt fijn en oogt stoer. Het aantal mensen dat kiest voor een SUV neemt toe. Keuze genoeg: er zijn diverse BMW X modellen, elk met veel comfort en kwaliteit.

Neem contact met ons op!

“Robuust van buiten, luxe van binnen. Een BMW SUV heeft het allebei”

Bergwerff biedt alle BMW X modellen: van de BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4, BMX X5 tot en met de BMW X6. Allen piekfijn in orde. Voorzien van een krachtige carrosserie en flexibel interieur. Sommigen zelfs met luchtvering voor verhoogd comfort. BMW X modellen komen op verzoek met de intelligente BMW X-Drive vierwielaandrijving. Bergwerff heeft met de BMW SUV alles voor het robuuste, stoere en tegelijkertijd luxe en comfortabele autorijden.

“Deze auto is in de stad comfortabel en off road helemaal in zijn element”

Een BMW SUV is off road volledig in zijn element. Ideaal voor gebruik in een landelijke omgeving, maar net zo makkelijk in de stad. Veilig en snel uw bestemming bereiken, ook als dit een wintersportoord is. Want met een BMW X model trekt u gemakkelijk een trailer en begaat u comfortabel onverharde of besneeuwde wegen. Hoeft u alleen de trailer, aanhangwagen of sneeuwkettingen er nog op te doen.

“Een BMW SUV moet je ervaren: wie dat doet, is snel om”

De nieuwe BMW X7 is op komst en wordt, naar alle waarschijnlijkheid, eind 2018 geïntroduceerd. In aanloop hier naartoe loont het de moeite u alvast te verdiepen in de eindeloze opties van een BMW SUV. Bergwerff biedt op alle BMW SUV’s de Bergwerff Garantie: volledige service en onderhoud van de auto, in onze erkende BMW-garage met originele BMW-onderdelen. Bovendien biedt Bergwerff gedegen advies en concrete informatie. En bovendien altijd vers gezette koffie. Tot snel, voor een proefrit?

Neem contact met ons op!