Bergwerff BMW Erkend Service Partner in Gorinchem

Daarom is Bergwerff BMW Erkend Service Partner van BMW

Sinds de oprichting van Bergwerff Automotive in 1963 is klanttevredenheid de grootste prioriteit. Dat is al meer dan vijftig jaar het geval. “Wij vinden het belangrijk de klant volledig te ontzorgen. Zo kunnen we op langer termijn bijdragen aan zijn of haar ultieme BMW beleving”, aldus directeur Thijs van den Heuvel.

Nieuwste ontwikkelingen van BMW

“Onze missie is service bieden in de ruimste zin van het woord. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, blijven we ons aanpassen aan de steeds veranderende wens. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen van BMW en innoveren voortdurend”, zegt Thijs. “Om dit te kunnen realiseren zijn we jaren geleden erkend service partner van BMW geworden.”

BMW onderhoud en garantie

Erkend service partner van BMW zijn, heeft vele voordelen. Bergwerff Automotive is in staat het auto onderhoud geheel volgens de specificaties van de fabrikant te leveren. De monteurs zijn BMW geschoold en ze kunnen altijd aan de originele BMW-onderdelen komen. Daarnaast krijgt de klant twee jaar BMW garantie op de auto en de bijbehorende onderdelen.

“Sommige klanten komen hier al jaren. Ze kennen de oprichter J. Bergwerff nog en maken altijd wel een praatje met hem.”

    ​

Het Service Netwerk van BMW

Het feit dat Bergwerff BMW, als erkend service partner, ook onderdeel mag zijn van het Service Netwerk van BMW, BMWi en MINI is eveneens een fijne bijkomstigheid. Zo worden klanten bij pech geholpen door de dichtstbijzijnde BMW-dealer. Wanneer de klant zijn auto bij Bergwerff BMW heeft gekocht, maar in Zeeland woont, kan hij door het Service Netwerk ook in Zeeland worden geholpen. Dankzij het Service Netwerk is het namelijk altijd mogelijk aan de juiste auto-onderdelen te komen.

Klanttevredenheidscijfer

“Het geeft veel voldoening om goede service te kunnen verlenen aan de klant. Hij blijft hierdoor terugkomen”, aldus Thijs. “Sommige klanten komen hier al jaren. Ze kennen de oprichter J. Bergwerff nog en maken altijd wel een praatje met hem.” Dat klanten tevreden zijn is ook op de website te zien. Het klanttevredenheidscijfer is een 8,7 en er zijn meer dan 1300 recensies geplaatst. “We zijn trots op dit cijfer en zullen er alles aan doen het te behouden of te verhogen. De tijd nemen voor klanten, voldoen aan hun wensen en het verlenen van uitstekende service zijn de bouwstenen van dit mooie resultaat.”

Maak een afspraak