Kiezen voor Bergwerff MINI? Dat is kiezen voor een lifestyle

De allerleukste stadsauto bij Bergwerff MINI

Er bestaan weinig auto’s met zoveel goodwill als de MINI. Dit sportieve ‘fun’ model valt bij een groot publiek bijzonder goed in de smaak. De MINI is tijdloos en met dank aan de grote variatie in grootte, uitvoering en exclusiviteit, weet deze auto menig hart te veroveren. Bergwerff MINI weet precies waarom.

“De ultieme combinatie van fun én rijcomfort”

Misschien is het de combinatie van een leuke uitstraling en een BMW-motor, die maakt dat veel klanten voor het Cooper model kiezen. Of vanwege de scherpe prijs die Bergwerff kan bieden. Aan gebrek aan kennis van en enthousiasme over deze auto zal het in ieder geval niet liggen. Klanten die op zoek zijn naar een MINI hebben volop keuze bij Bergwerff.

“Bergwerff biedt met MINI-occasions een trendy auto voor een mooie prijs”

MINI-occasions genoeg bij Bergwerff: van het compacte en vertrouwde model tot de meest exclusieve modellen. Denk aan de bekende MINI Cooper, de elegante MINI Cooper Cabrio of de stoere MINI Countryman. Benzinemotor of automaat: het kan bij een MINI allebei. Met een MINI-occasion schaft u een trendy auto aan voor een mooie prijs. Een compacte, praktische en bovenal prachtige stadsauto. Dat klinkt aantrekkelijk, maar is zo’n MINI ook solide?

Neem contact met ons op!

“In iedere MINI zit een BMW-motor”

Omdat er een BMW-motor in iedere MINI zit, garandeert Bergwerff op alle MINI-occasions volledige service en onderhoud in onze erkende BMW-garage. Na aankoop van uw MINI-occasion krijgt u hiermee de Bergwerff Garantie van 24 maanden aangeboden, welke direct na levering van de auto ingaat. Daarnaast rijdt u ook nog eens een jaar lang onderhoudsvrij. Dat is het fijne van Bergwerff: 100% betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook voor alle MINI-occasions.

“Kiezen voor Bergwerff MINI? Dat is kiezen voor een lifestyle”

Mensen die houden van rijgemak en functionaliteit kiezen vaak voor de MINI. Zij vallen voor de onmiskenbare looks van deze auto. Eigenwijs en toch van alle moderne snufjes voorzien. De MINI is in vergelijking met andere compacte auto’s net een tikkie groter en heel veel sneller. De MINI is meer dan een auto, het is een lifestyle. En wellicht ook wel de lifestyle die helemaal bij u past. Daar komt u maar op één manier achter: een kijkje nemen in de showroom van Bergwerff.

“Van 3-deurs tot 6-deurs en zelfs een cabrio”

Bergwerff heeft geweldige MINI-occasions staan, zowel voor de zakelijke rijder als de particulier. Beiden kunnen in stijl rijden. Bijvoorbeeld in John Cooper Works. Deze speciaal uitgevoerde MINI met veel vermogen en sportieve looks, zowel interieur als exterieur, is vergelijkbaar met M van BMW. Een indrukwekkend model dus. Bergwerff heeft voor iedere wens een MINI, maar vooral voor degenen die graag kiezen voor leuk, mooi én betrouwbaar. Wanneer komt u kennismaken met onze MINI-occasions?

Neem contact met ons op!