De fraaiste BMW klassiekers bij Bergwerff BMW in Gorinchem

De fraaiste BMW klassiekers bij Bergwerff Classics

Wat maakt een auto nou eigenlijk een klassieker? Een veelgehoorde vraag, waar Bergwerff het antwoord op weet. Want een klassieker is meer dan het bouwjaar; het is een optelsom van factoren die maakt dat een auto als klassieker door mag gaan. Bergwerff Classics is hét antwoord voor verzamelaars en liefhebbers van klassieke BMW’s.

“Puntgave en rijklare BMW-klassiekers”

Stelt u zich voor: BMW’s van zo’n dertig jaar oud, zeldzaam, in beperkte oplage gemaakt, een bijzondere voormalige eigenaar gehad, een lage kilometerstand op de teller. En dan ook nog eens puntgaaf en rijklaar. Dat is waar Bergwerff Classics voor staat. Fantastische BMW-klassiekers voor fans en verzamelaars. Liefhebbers van classic BMW’s kunnen voortaan hun hart ophalen bij Bergwerff. Met Bergwerff Classics heeft Nederland er een zeer betrouwbare aanbieder bij.

“Bijzondere BMW’s met unieke verhalen”

Dat speciale collectors item. Die ene unieke uitvoering. Dat ijzersterke bouwjaar. De favoriete kleur. Of de mooiste herinneringen aan vroeger. Voorgaande statements zijn voor Bergwerff geen dromen, maar concrete doelstellingen. Overal in het land en ver er buiten, zoekt Bergwerff naar de mooiste auto’s voor de BMW Classics collectie. En daarbij worden kosten noch moeite gespaard. Alles op alles voor die bijzondere BMW. En de klanten natuurlijk.

Neem contact met ons op!

3.0csl

“Altijd goede service en volledig onderhoud”

Soms weet Bergwerff een BMW Classic op te kopen in het buitenland, over te nemen uit een privécollectie of ingeruild te krijgen bij aankoop van een nieuwere BMW. De route die de auto’s uit de BMW Classics collectie afleggen zijn weliswaar divers, de service ervan is altijd hetzelfde. Bij Bergwerff kunnen klanten na aanschaf van een BMW Classic rekenen op volledig onderhoud. En dat in onze erkende BMW-garage, met goed opgeleide BMW-monteurs en originele BMW-onderdelen. Wel zo prettig.

“Rijden in een BMW Classic draait om emotie”

Rijden in een klassieker is iets unieks. Sommigen noemen het ongeëvenaard, anderen noemen het onvergetelijk. Een BMW Classic draait om emotie, om gevoel. Zodra u achter het stuur kruipt, zult ook u wellicht terugdenken aan die indrukwekkende autoritjes van vroeger. Een oldtimer doet iets. Al helemaal wanneer het om een BMW gaat. Bergwerff Classics zijn BMW’s in de allerbeste staat, met krachtig vermogen en grote nostalgische waarde.

“Bergwerff BMW Classics is iets om in de gaten te houden”

Autoliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar een BMW-klassieker, zullen verrast zijn door het exclusieve aanbod van Bergwerff. Daar hoort u wellicht bij. Alle BMW Classics staan voor klassieke autotechniek, bijzondere carrosserie en een smaakvol en in zeer goede staat verkerend interieur. Geïnteresseerden en liefhebbers kunnen zich tegoed doen aan alle mooie plaatjes van de klassiekers die Bergwerff via sociale media deelt. En voor wie dat naar meer smaakt, is een bezoekje aan Bergwerff aan te raden. Wij verzekeren u: rijden in een BMW Classic blijft u bij. Komt u binnenkort nieuwe herinneringen maken?  ​

Neem contact met ons op!