Duurzaam elektrisch rijden met Bergwerff BMWi en BMW eDrive

Duurzaam elektrisch rijden met Bergwerff BMW i en BMW eDrive

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken uit onze wereld. Voor wie energiebewust en duurzaam wil autorijden, is een BMW i de uitkomst. Bergwerff biedt zowel de BMWi3 als BMWi8 aan en weet waarom de techniek van deze elektrische auto’s steeds interessant is voor veel autorijders. Bedrijven en particulieren met interesse in duurzaamheid: let op, deze informatie zou u over de streep kunnen trekken.

“BMW i: profiteren van alles wat elektrisch rijden zo aantrekkelijk maakt”

De aanschaf van een elektrische auto kent interessante voordelen. De bijtelling van 4% is daar de bekendste van. Maar ook kunnen bedrijven profiteren van bepaalde toeslagen, wanneer zij hun werkgevers elektrisch laten rijden. Bergwerff heeft de elektrische modellen BMW i3 en BMW i8 en biedt klanten hiermee de gelegenheid te profiteren van alles wat elektrisch rijden zo aantrekkelijk maakt.

“Niet onderhoudsgevoelig, wel een flinke actieradius”

Een BMW i is niet onderhoudsgevoelig. Direct al een misverstand over elektrische auto’s weggenomen. Bovendien kennen zowel de BMW i3 als de BMW i8 een flinke actieradius. Met de compacte i3 maakt u zo’n 200 tot 300 kilometer op een volle accu. Bij de i8 is dit zelfs 600 kilometer, met dank aan de kleine benzinemotor die in dit ruimere model zit. Dit betekent dat Bergwerff elektrische auto’s levert waarmee u een aardig eind kunt komen, zowel zakelijk als privé.

Neem contact met ons op!​

“Bergwerff biedt energiebewuste klanten een passende BMW”

Mensen die zowel het goede rijgedrag van een BMW als het energiebewuste karakter van een elektrische auto willen, hebben hier met de occasions bij Bergwerff alle gelegenheid toe. Een BMW i is dan ook ideaal voor autorijders die duurzame aspecten willen verenigen met het aangename. De elektrische BMW-modellen worden dan ook door zowel zakelijke als particuliere klanten aangeschaft.

“Officieel BMW i partner en altijd de Bergwerff Garantie”

Omdat al die interessante voordelen van een elektrische auto nog weleens onbekend blijven, geeft Bergwerff zijn klanten maar wat graag advies. En zo nodig een verwijzing naar specifieke informatie over financiële, technische en praktische mogelijkheden. Bergwerff is BMW i partner en geeft op zowel de BMW i3 als de BMW i8 de welbekende Bergwerff Garantie. Dit betekent volledige service en onderhoud van uw BMW in onze erkende BMW-garage, met originele BMW-onderdelen.

Neem contact met ons op!​

“Intelligent energiemanagement met de BMW eDrive”

Veel modellen zijn ook verkrijgbaar met hybride techniek. Dit is de BMW eDrive, naast de BMW i’s een uniek en zeer dynamisch model. Deze hybride techniek is mogelijk op diverse modellen, waaronder de 2, 3,5,7 serie en X5. Het elektrische aandrijvingsconcept achter de BMW eDrive biedt maximaal rijplezier: stil, zuinig en emissievrij op korte afstanden. Door de elektromotor en de hoog voltage lithium-ion-accu is dit zeer intelligent energiemanagement.

“De duurzame techniek achter een elektrische BMW”

Ook ontdekken hoe Bergwerff kan helpen bij duurzamer autorijden? Nieuwsgierig naar de elektrische wagens van BMW? Nu is de tijd om met elektrisch rijden bezig te zijn, voor uzelf of voor uw onderneming. Bekijk de BMW i3, BMW i8 en BMW eDrive modellen in onze showroom en ervaar zelf of de techniek achter een elektrische BMW ook iets voor u is.

Neem contact met ons op!