Ervaar de BMW-beleving bij Bergwerff BMW in Gorinchem

Ervaar de BMW-beleving bij Bergwerff BMW

BMW gaat om beleving. En die begint al zodra je de showroom instapt bij Bergwerff Automotive. De indeling is niet hetzelfde als die van een BMW dealer, ze richten de showroom op hun eigen manier in om zo de klant de beste BMW beleving te kunnen geven. “We zijn geen BMW-dealer, maar erkend service partner van BMW. Om de klant de echte BMW-beleving te bezorgen hebben we ervoor gekozen de showroom zo in te richten”, aldus directeur Thijs van den Heuvel.

BMW-showroom

Bergwerff Automotive zit sinds 2015 aan de Bannepoort 2 in Gorinchem. Het bedrijf bestaat uit een werkplaats, een magazijn en een showroom. De showroom is ruim, goed verlicht en er staan doorgaans rond de 60 modellen van de merken BMW, BMWi en MINI. Zoals elke BMW-showroom heeft deze ook een grote witte boeirand. Verder is er buiten nog een grote parkeerplaats, dus het bedrijf is gemakkelijk te bezoeken. “Als klanten onze showroom bezoeken, zien ze echt dat wij een onderdeel van BMW zijn. Hierdoor komen we betrouwbaar over”, zegt marketingmedewerker Corné Penning. Op de website kun je via Google maps een indruk krijgen van de showroom door er via de pijltjes zelf doorheen te lopen.

Bekijk de openingstijden
Thijs: “BMW is niet zomaar een merk. Het is een lifestyle. De luxe, het geluid, de snelheid: als je eenmaal BMW rijdt, wil je niet anders meer.”

Maak een afspraak

BMW occasion

In de showroom lopen verkoopadviseurs rond die van alle ontwikkelingen rond BMW op de hoogte zijn en over elk model uitgebreid kunnen vertellen. Natuurlijk luisteren ze eerst naar de wens van de klant en nemen daar ruim de tijd voor. Onder het genot van een kop koffie onderzoeken ze welke BMW occasion het beste bij de desbetreffende klant past. Ook kijken ze welk servicepakket het voordeligst is voor de klant. Vaste klanten met autoschade of onderhoudsvragen kunnen terecht bij de servicebalie, waar een service adviseur zal beoordelen wat voor service er geleverd moet worden.

Klanten en aanbieders

De klanten waar Bergwerff Automotive zijn occasions aan verkoopt komen overal vandaan. Zowel Nederland als het buitenland. De aanbieders van de BMW’s, BMWi’s en MINI’s die in de showroom staan, komen eveneens uit Nederland en het buitenland. “Bij aanschaf van een occasion letten we heel nauwkeurig op de staat van de auto, de kilometerstand, wat de prijs is en welke uitvoering het is. Doorgaans kopen wij occasions rechtstreeks vanuit de fabriek of een andere collega BMW dealer”, aldus Corné. 

BMW en MINI accessoires en onderdelen

Bij Bergwerff Automotive kun je niet alleen auto’s kopen, maar ook BMW en MINI accessoires. Het bedrijf heeft een groot magazijn waar al deze onderdelen en accessoires op voorraad liggen. Ook zijn deze via de website te bestellen. Je kunt er onder andere BMW jassen, telefoonhoesjes, sleutelhangers, sleutelcovers vinden. En er zijn ook accessoires die de auto nog mooier maken, zoals: interieurlijsten, chique velgen, speciale lampen en nog meer. Thijs: “BMW is niet zomaar een merk. Het is een lifestyle. De luxe, het geluid, de snelheid: als je eenmaal BMW rijdt, wil je niet anders meer.”

Maak een afspraak