Backstage MINI 2019 | Bergwerff Automotive B.V. Gorinchem

BACKSTAGE BERGWERFF MINI

Weet u waarom uw MINI rijdt als een MINI? Om dat te ontdekken, nodigen we u op zaterdag 28 september voor MINI Backstage. We openen onze deuren, van de showroom én de werkplaats, en geven u een kijkje achter de schermen. Kijk samen met de experts onder de motorkap van uw MINI. MINI Backstage is ontzettend leuk en boeiend, al zeggen we het zelf.

We maken er een bijzondere dag van voor iedereen, met activiteiten voor zowel volwassenen als voor de jongste MINI liefhebbers. En beloofd: u leert uw MINI van een hele nieuwe kant kennen. Er is voldoende capaciteit voor Backstage bij MINI, maar niet onbeperkt. Meld u dus op tijd aan en kom Backstage bij MINI op zaterdag 28 september. Tot dan!

Meld je nu aan

*Er is voldoende capaciteit voor Backstage, maar niet onbeperkt. Meld u dus op tijd, dan zien we u graag op zaterdag 28 september aanstaande.


KOSTELOZE MINI BACKSTAGE CHECK.

Onze speciaal opgeleide monteurs zijn echte experts. Zij kennen als geen ander alle technische details van uw MINI. Zo voeren ze reparaties uit met Originele MINI Onderdelen, zodat uw MINI altijd 100% MINI blijft. Tijdens MINI Backstage kunt u uw MINI aan een kosteloze MINI Backstage Check laten onderwerpen. Hierbij zetten we uw MINI op de brug en loopt u samen met onze expert uw MINI na op 12 belangrijke punten, zoals de bandenspanning en het koelvloeistofniveau.

MINI Backstage Bergwerff