Exclusieve BMW & MINI Occasions en Service

Perfecte BMW service en een exclusief auto aanbod

Het is een grote uitdaging om onderscheidend te zijn binnen de autobranche. Maar Bergwerff Automotive krijgt dit voor elkaar door perfecte BMW service te leveren én een exclusief auto aanbod te hebben. Deze auto’s hebben meer mogelijkheden dan de gangbare uitvoeringen van BMW, BMWi en MINI.

Onafhankelijk opereren

Bergwerff Automotive is geen BMW-dealer maar een Erkend Service Partner van het automerk. “We kunnen hierdoor onafhankelijk opereren en tegelijkertijd de officiële BMW service leveren”, aldus directeur Thijs van den Heuvel. “Anders dan een BMW-dealer bepalen we zelf welke auto’s in onze showroom staan.” Het BMW occasion aanbod van Bergwerff BMW is daarom exclusief. Het zijn auto’s met een speciale uitvoering die je niet overal in Nederland kunt vinden.

Onderscheidende opties

“Onze occasions hebben meestal meer mogelijkheden dan normale auto’s. Zo hebben ze bijvoorbeeld meer vermogen en onderscheidende opties, zoals een M-model of een individuele uitvoering.”, zegt marketingmedewerker Corné Penning. “Bovendien komen de auto’s uit een recent bouwjaar, waardoor ze nog zo goed als nieuw zijn en de komende jaren weinig onderhoud nodig hebben.”

Corné: “Wij willen de klant een totaalplaatje bieden. Daarom bieden we verschillende soorten servicepakketten aan, die op langer termijn geld kunnen besparen en ten goede komen aan het rijplezier van de klant”

  

​BMW service

Naast het aanbieden van occasions van hoge kwaliteit, streeft Bergwerff Automotive ernaar altijd perfecte BMW service te verlenen. “Onze monteurs zijn zeer deskundig dankzij de BMW-opleidingen die ze hebben gevolgd en blijven volgen. Bovendien hebben we wel drie monteurs in dienst, dus er is altijd wel eentje beschikbaar om te helpen.” Ook vindt Bergwerff BMW het belangrijk de klant volledig te ontzorgen. Zo is het mogelijk dat de klant een vervangende auto mee krijgt bij onderhoud, of ze bieden haal- en brengservice. In ieder geval is het belangrijk dat de klant er geen hinder van ondervindt dat hij zijn auto even kwijt is.

Prioriteit aan kwaliteit van het auto onderhoud

Bergwerff Automotive levert auto onderhoud in hoog tempo en van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij de korte lijntjes met het servicenetwerk van BMW zijn de onderdelen doorgaans binnen één dag geleverd. “We vinden het belangrijk dat de klant zijn auto snel terug heeft, maar nog belangrijker is dat hij weer net zo lekker rijdt als voorheen. Daarom geven we prioriteit aan de kwaliteit van het auto onderhoud”, aldus Corné.

Maak een afspraak

Verschillende onderhoudspakketten

Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt Bergwerff BMW verschillende onderhoudspakketten aan, zodat de klant BMW service ontvangt die bij hem of haar past. “Wij willen de klant een totaalplaatje bieden. Daarom bieden we verschillende soorten servicepakketten aan, die op langer termijn geld kunnen besparen en ten goede komen aan het rijplezier van de klant.”

BMW garantie

Een ander groot voordeel dat Bergwerff BMW kan bieden is de Bergwerff Garantie. Voor elke occasion die klanten aanschaffen staat twee jaar garantie. Deze periode is net zolang als bij een nieuwe auto. “Bovendien garanderen we je dat je één jaar of 10.000 kilometer onderhoudsvrij rijdt. Zo niet, dan zorgen wij dat de problemen verholpen worden”, aldus Thijs van den Heuvel, initiatiefnemer van deze gunstige garantie. “Als de klant tevredenen is met zijn auto en onze service, dan pas zijn wij tevreden.”

Maak een afspraak