Bergwerff Occasion

Waarom een Bergwerff Occasion?

Een jong gebruikte BMW, MINI of importauto óf een nieuwe auto… Bij Bergwerff Automotive zetten we alles op alles om aan uw vraag te voldoen.

Op deze website en in onze showroom vindt u een groot aanbod aan jong gebruikte BMW’s en MINI’s. Stuk voor stuk plaatjes van auto’s, zo goed als nieuw en voor aantrekkelijke prijzen. Het kan voorkomen dat geen van onze occasions aan uw wensen voldoen. Omdat uw tevredenheid onze grootste prioriteit is, bieden we daarom meer.

Bergwerff Automotive is graag uw bemiddelaar als u een nieuwe auto wilt aanschaffen. U krijgt bij ons uitgebreid de tijd voor advies en samen bepalen we welke auto het best bij uw persoonlijke situatie past. Uitvoering, kleur, technische specificaties en natuurlijk een proefrit zijn essentiële onderdelen om tot een weloverwogen keuze te komen. Wij helpen u daar met plezier mee.

Tot de mogelijkheden behoort ook de aanschaf van jong gebruikte importauto’s. Een goede optie als de Nederlandse occasions niet aan uw eisen voldoen. Uiteraard nemen wij u het gehele proces uit handen en zorgen wij ervoor dat uw droomauto rijklaar en voorzien van een Nederlands kenteken op de plaats van bestemming aankomt.

Onze BMW voorraadOnze MINI voorraad

BMW Bergwerff Gorinchem
BMW M2 Bergwerff Gorinchem

Financiering en leasing

Leasing vindt u in vele vormen. Privé of zakelijk, financieel of operationeel, met of zonder slottermijn, vaste of variabele rente…

Bergwerff BMW biedt u een gedegen advies op maat. We bekijken in alle rust uw persoonlijke situatie en maken vrijblijvend een offerte.

Door de juiste financiering, geniet u zorgeloos van uw nieuwe auto. U kunt uw financiering of lease volledig naar uw behoefte samenstellen en bepaalt zelf de looptijd, kilometers en andere details.

Ook voor Private Lease bent u bij ons aan het juiste adres, u betaalt dan een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Voor meer informatie of het maken van een proefrit kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bergwerff Garantie

Op het moment dat u heeft besloten om een BMW of MINI bij Bergwerff aan te schaffen, ontvangt u daar automatisch onze eigen Bergwerff Garantie bij. Dit betekend dat u 24 maanden garantie krijgt op uw nieuwe BMW of MINI. Meer weten over onze unieke Bergwerff Garantie? Klik dan hieronder:

Bergwerff Garantie

Bergwerff Garantie