Sluit navigatie
  • Header-onderdelen-v1.jpg

Onderdelen

Van uw BMW of MINI verwacht u elke dag weer topprestaties, daar zijn deze auto’s ook voor bedoeld. Bij vervanging kiest u daarom het beste voor originele onderdelen.

Zo bent u er zeker van dat alles precies past en helemaal voldoet aan de hoge eisen van BMW en MINI. Bovendien blijven topkwaliteit en optimale veiligheid op deze manier altijd gewaarborgd!

Bij onderhoud en reparatie gebruiken wij als Erkend Service Partner uitsluitend originele onderdelen. Deze voldoen aan alle strenge kwaliteitsnormen. In het bijzonder als het gaat om pasvorm, duurzaamheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Zo vormen deze onderdelen altijd een perfecte match met uw auto. Vragen over de beschikbare onderdelen? Neem contact op met parts@bergwerffbmw.nl

Accessoires

Uw auto kunt u tot in de puntjes personaliseren met originele accessoires van BMW en MINI. Accessoires op het gebied van prestatieverbetering, communicatie, voor het exterieur en interieur.

Het aanbod is enorm. Van lichtmetalen velgen totautopolish en van automatten tot kinderstoelen. Uiteraard van hoogwaardige kwaliteit, zoals u van deze merken gewend bent. Waarmee personaliseert u uw auto? Bekijk de webshops hieronder of laat u informeren en adviseren in onze showroom. 

BMW accessoires MINI accessoires

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven