Vacature Financial Controler

Vacature Financial Controler

Heb jij al een eerste ervaring als Controller en ben jij op zoek naar een echte uitdaging? Lijkt het jou leuk om een onderneming te begeleiden in de groei en zo jezelf ook verder te ontwikkelen? Heb jij een nuchtere, no-nonsense aanpak en denk jij als een ondernemer? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Wie zijn wij;

Wij zijn een dynamisch snelgroeiende onderneming in het hogere segment als ook de zogeheten “niche markt” op het gebied van Automotive in Gorinchem. Wij zoeken als aanvulling op ons team een ondernemende Controller met “hands-on” mentaliteit. De ideale kandidaat heeft een nuchtere persoonlijkheid en gaat een uitdaging niet uit de weg. Wij zijn namelijk een MKB met groeiambitie en zoeken een Financeprofessional die deze uitdaging met twee handen aan wil grijpen.

Wat ga je doen;

Als Controller ben je lid van het managementteam en fungeer je als het financieel aanspreekpunt voor de directie en het MT. In deze rol ben je dus verantwoordelijk voor de financiële kant van de onderneming en alle onderliggende processen. Je beschikt over een helikopterview zodat je de business goed kan adviseren om de vooropgestelde groei te realiseren.

Je stuurt een administratief team aan, verzorgt de externe contacten, doet mee aan proces evaluaties en optimalisaties, geeft support bij belastingzaken, contractonderhandelingen, verzekeringsvraagstukken en nog veel meer. Een zeer gevarieerde functie dus met veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de directeur. Ook ben je betrokken bij diverse projecten en ad hoc business cases.

Wat bieden wij jou;

· Een competitief maandsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring

· Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven (MVT).

· Een zeer verantwoordelijke en uitdagende rol binnen een internationale organisatie die in volle groeifase zit.

· Een leuk informeel enthousiast en betrokken team fijne collega’s met teamspirit en prettige werksfeer.

· Als lid van het managementteam ben je betrokken bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen. Zo ben je niet enkel betrokken bij het financiële maar ook bij business gerelateerde onderwerpen. Op deze manier ontwikkel je jezelf op beide vlakken!

Een functie waarin jij veel ruimte krijgt en zo zelf jouw eigen ontwikkeling bepaalt.

Wie ben jij?

- Je bent in bezit van HBO werk- en denkniveau

- Integriteit is jouw standaard

- Je hebt talent voor het overzien en inrichten van processen

- Je hebt Minimaal 4 jaar werkervaring in een financiële functie

- Je bent een Teamplayer

- Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift, Beheersing Duitse taal is een pre

- Je beschikt over een flexibele “hands on” en “no nonsens” mentaliteit

Herken je jezelf in bovenstaande en is je interesse gewekt?

Solliciteer hier

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.