Werken bij Bergwerff

 

Uitda­gende vaca­tures in het premium- autosegment.

Kom werken bij Bergwerff Automotive!

Het beroemde BMW, MINI en ALPINA gevoel, volop ruimte voor je eigen ontwik­ke­ling, verdie­ping in je werk en aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Genoeg redenen om te solli­ci­teren bij ons! Heb je hart voor Autotechniek en zie je een interessante vacature op deze pagina? Neem dan contact met ons op zodat wij jou kunnen leren kennen.

Vacature 1e Monteur

1e Autotechnicus

Heb jij de passie om te sleutelen aan prachtige BMW motoren, van M8 Competition tot ALPINA B5? Als 1e automonteur bij Bergwerff Automotive zorg jij er samen met het gemotiveerde team voor dat er een uitstekende prestatie wordt neergezet op het gebied van onderhoud, reparatie en service verlenen aan de klant.

Werken bij Bergwerff

Financieel talent

Heb jij al een eerste ervaring als Controller en ben jij op zoek naar een echte uitdaging? Lijkt het jou leuk om een onderneming te begeleiden in de groei en zo jezelf ook verder te ontwikkelen? Heb jij een nuchtere, no-nonsense aanpak en denk jij als een ondernemer? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Service Adviseur BMW en MINI

Service Adviseur BMW en MINI

Krijg jij energie van klantcontact? Deel jij onze passie voor BMW, MINI en ALPINA, heb je ervaring achter een receptie, en houd je van een dynamische werkomgeving waar jij jouw hospitality kwaliteiten maximaal kan inzetten?