Werken bij Bergwerff

 

Uitda­gende vaca­tures in het premium- autosegment.

Kom werken bij Bergwerff Automotive!

Bergwerff is opgericht als Gorinchems familiebedrijf in 1963 en sindsdien is er hard gewerkt aan een uitstekende reputatie in de regio en heel Nederland. Ons doel is om als bedrijf te blijven innoveren om aan alle klantwensen te voldoen.

Onze passie voor alle BMW-modellen en MINI’s blijkt niet alleen uit de vakmensen binnen ons team, maar ook uit onze unieke collectie en garanties. Wij bieden graag een variërend aanbod van onder andere jong gebruikte BMW, MINI en ALPINA occasions, BMW Youngtimers en Classics aan, die je niet snel zult vinden bij andere dealers in Nederland.

Stijlvolle goederen verwerken als partsmedewerker!

Parts medewerker

Ben jij de hardwerkende kracht die ervoor zorgt dat alles in het kloppende hart van ons bedrijf op rolletjes loopt? Die beseft hoe belangrijk nauwkeurig werken is en ervoor zorgt dat de werkplaats precies kan doen wat er van ze wordt verwacht? Dan ben jij de partsmedewerker die we zoeken voor Bergwerff Automotive.

Vacature Medewerker financiële administratie

Medewerker financiële administratie

Zorg jij er met je uitstekende kennis van cijfers voor dat de financiële administratie in ons bedrijf vlekkeloos verloopt? Werk je nauwkeurig, en heb je goed inzicht in hoe het belastingstelsel in elkaar zit? En gaat jouw hart bij voorkeur ook een paar slagen sneller kloppen van een mooie M3, 7-serie of X5? Dan ben jij de financieel medewerker die we zoeken voor Bergwerff Automotive!

Vacature Autotechnicus 1e monteur

1e Autotechnicus

Gaat jouw technische hart sneller kloppen van al het moois dat BMW heeft gemaakt? Word je net zo enthousiast van het werken aan een E30 Cabriolet als aan een i3? Werk je graag met de nieuwste techniek en apparatuur, in een werkplaats waar niet bezuinigd wordt op gereedschap? Dan ben jij de autotechnicus die we zoeken voor Bergwerff Automotive.