Over ons

Onderscheidend in de autobranche

Wij, Bergwerff Automotive, gaan graag de uitdaging aan om ons te onderscheiden in de autobranche. Als Erkend Service Partner van BMW en MINI leveren wij alleen de beste service onder het toeziend oog van BMW en MINI zelf en kunnen wij al het onderhoud en reparaties uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant en werken wij uitsluitend met originele BMW onderdelen. Naast deze service hebben wij onze showroom vol staan met voornamelijk jong gebruikte modellen van de merken BMW en MINI. Dit zijn doorgaans modellen met een recent bouwjaar, lage kilometerstand en dat voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bemiddelen wij bij de aanschaf van een nieuwe BMW of MINI, is het bij ons mogelijk om een auto op bestelling te importeren en geven wij advies op het gebied van financiering en leasing.

Opgericht als Gorinchems familiebedrijf in 1963 is er sindsdien hard gewerkt aan een uitstekende reputatie in de regio en heel Nederland. Ons doel is om als bedrijf te blijven innoveren om aan al uw wensen als consument te voldoen. Onze passie voor alle BMW-modellen en MINI’s blijkt niet alleen uit onze vakmensen binnen ons team, maar blijkt ook uit onze unieke collectie en garanties. Wij bieden u graag een variërend aanbod van onder andere jong gebruikte BMW, MINI en ALPINA occasions, BMW Youngtimers en Classics aan die u niet snel zult vinden bij andere dealers in Nederland. Het delen van deze rijbelevenissen is voor ons ontzettend belangrijk om u te helpen bij vinden van de juiste auto. Graag nemen wij voor u de tijd om onder het genot van een kop koffie of thee al uw vragen te beantwoorden en onze collectie te laten zien.

Onze medewerkers

Directie
Thijs

Thijs van den Heuvel

Algemeen directeur
Dick

Dick Bergwerff

Directie & Sales manager
Verkoop
Dick

Dick Bergwerff

Directie & Sales manager
Zander

Sander van der Linden

Junior verkoopadviseur
Aftersales
Ronald Janssen

Ronald Janssen

Aftersales Manager
Icon

Robin Luijendijk

Service Adviseuse
Icon

Parvish Ramadhin

Service Adviseur
Tarieg

Tarieg Hassenmahomed

Parts Medewerker
Ronald

Ronald Vermeulen

Service Technieker / HV
Icon

Kilian Veneziani

1e Autotechnicus / Interim Parts Medewerker
Icon

Arian Tanger

1e Autotechnicus
Aron

Aron van Oudheusden

1e Autotechnicus
Administratie
Jose

José Streefkerk

Administratief medewerker
Jannet

Jannet Bergwerff

Administratief medewerker
Algemeen
Will

Will Stuivenberg

Interieurverzorgster
Icon

Willemy Maasland

Junior Marketeer
Icon

Edwin Nijhof

Car Detailer
Oude pand

Onze filosofie

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke dag zetten wij ons in om deze op een zo hoog mogelijk peil te houden.

Dat doen wij door onder andere ons businessmodel, het hierboven beschreven full service aanbod. Toch is dat alleen niet voldoende. Waar onze klanten ons ook voor benaderen, wij nemen de tijd voor hen. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto of het kiezen van een accessoire, onze aandacht gaat op dat moment volledig uit naar u als klant.

Doordat wij de tijd nemen voor onze klanten, kunnen we precies achterhalen wat de wensen en behoeften zijn. Met die informatie gaan wij graag aan de slag om hen uiteindelijk dat te bieden, wat bij hen past. Wilt u ervaren hoe wij omgaan met klanttevredenheid? Dan nodigen wij u van harte uit om een kop koffie te komen drinken in onze prachtige showroom!

55 jaar Bergwerff

Meer dan 55 jaar Bergwerff Automotive

Al meer dan 55 jaar zetten wij ons in tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij zijn uitgegroeid tot een sterke lokale en regionale speler.

Bergwerff richt zich op innovatie en denkt mee met de klant over de toekomst. Ondanks dat, is en blijft Bergwerff een familiebedrijf, maar wel één die een nieuw tijdperk heeft betreden.