Over ons

Onderscheidend in de autobranche

Wat leuk dat u interesse heeft in Bergwerff Automotive! Wij gaan graag de uitdaging aan om ons te onderscheiden in de autobranche. Als Erkend Service Partner van BMW en MINI leveren wij alleen de beste service, kunnen wij alle onderhoud en reparaties uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant en werken wij uitsluitend met originele BMW onderdelen. Naast deze service hebben wij onze showroom vol staan met voornamelijk jong gebruikte modellen van de merken BMW en MINI. Dit zijn doorgaans modellen met een recent bouwjaar en lage kilometerstand, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast bemiddelen wij bij de aanschaf van een nieuwe BMW of MINI, is het bij ons mogelijk om een auto op bestelling te importeren en geven wij advies op het gebied van financiering en leasing.

Bergwerff is opgericht als Gorinchems familiebedrijf in 1963 en sindsdien is er hard gewerkt aan een uitstekende reputatie in de regio en heel Nederland. Ons doel is om als bedrijf te blijven innoveren om aan al uw wensen als consument te voldoen. Onze passie voor alle BMW-modellen en MINI’s blijkt niet alleen uit de vakmensen binnen ons team, maar ook uit onze unieke collectie en garanties. Wij bieden u graag een variërend aanbod van onder andere jong gebruikte BMW, MINI en ALPINA occasions, BMW Youngtimers en Classics aan, die u niet snel zult vinden bij andere dealers in Nederland. Graag nemen wij voor u de tijd om onder het genot van een kop koffie of thee al uw vragen te beantwoorden en onze collectie te laten zien, om u te helpen bij het vinden van uw perfecte auto!

Onze medewerkers

Directie
Thijs van den Heuvel

Thijs van den Heuvel

Algemeen Directeur
Dick

Dick Bergwerff

Directie & Sales manager
Verkoop
Dick

Dick Bergwerff

Directie & Sales manager
Zander

Sander van der Linden

Verkoopadviseur
Aftersales
Ronald Janssen

Ronald Janssen

Aftersales Manager
Tarieg

Tarieg Hassenmahomed

Parts Medewerker
Ronald

Ronald Vermeulen

Chef werkplaats / HVT
Otto van der goes

Otto van der Goes

Service Adviseur
ljiugh

Patrick Willemse

1e Autotechnicus / HV
Foto Volgt

Arian Tanger

1e Autotechnicus
Aron

Aron van Oudheusden

1e Autotechnicus
Foto Volgt

Kilian Veneziani

1e Autotechnicus / Interim Parts Medewerker
avatar

Iris Zuidervaart

Receptioniste
Administratie
Jannet

Jannet Bergwerff

Administratief medewerker
Jose Streefkerk

Jose Streefkerk

Administratief Medewerker
Algemeen
Will

Will Stuivenberg

Interieurverzorgster
Foto Volgt

Edwin Nijhof

Car Detailer
Willemy Maasland

Willemy Maasland

Junior Marketeer
avatar

Tom Westendorp

Marketing Coördinator

Blijf op de hoogte middels onze Socials

 
BMW Gorkum M Town
Oude pand

Onze filosofie

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke dag zetten wij ons in om deze op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Dat doen wij onder andere door ons businessmodel, het hierboven beschreven full service aanbod. Toch is dat alleen niet voldoende. Waar onze klanten ons ook voor benaderen, wij nemen de tijd voor hen. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto of het kiezen van een accessoire, onze aandacht gaat op dat moment volledig uit naar u als klant.

Doordat wij de tijd nemen voor onze klanten, kunnen we precies achterhalen wat hun wensen en behoeften zijn. Met die informatie gaan wij graag aan de slag om hen uiteindelijk datgene te bieden wat bij hen past. Wilt u ervaren hoe wij omgaan met onze klant? Dan nodigen wij u van harte uit om een kop koffie te komen drinken in onze prachtige showroom!

55 jaar Bergwerff

Meer dan 55 jaar Bergwerff Automotive

Al meer dan 55 jaar zetten wij ons in tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij zijn uitgegroeid tot een sterke lokale en regionale speler.