Sluit navigatie
  • Header-MINI-occasions-V2.jpg

Mini Occasions

Bent u op zoek naar een compacte, trendy auto voor een mooie prijs? Dan is een MINI occasion wat voor u. Binnen het occasion aanbod van Bergwerff BMW bevindt zich ook een selectie van enkele prachtig onderhouden MINI occasions.

Sinds 2001 is MINI weer volledig tot leven gekomen. De voertuigen van dit merk hebben zich de afgelopen jaren bewezen als het gaat om rijcomfort en functionaliteit. De naam zegt het eigenlijk al, maar de occasions van MINI zijn compact op een praktische wijze en daarmee een prachtige stadsauto.
Het MINI occasion aanbod van Bergwerff bestaat uit enkele jong gebruikte en keurig onderhouden MINI occasions. Kunt u toch niet de auto vinden waar u naar zoekt? Laat het ons weten, dan kunnen wij met u mee denken en zoeken.

De kwaliteit van Bergwerff Automotive

Bij Bergwerff zijn wij al vanaf het begin gericht op innovatie om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende wensen van onze klanten. Dit heeft ertoe geleid dat wij precies weten hoe wij u het best tegemoet kunnen komen. Zo kunnen wij u als erkend service partner van BMW, BMW i en MINI na aankoop van uw MINI occasion nog een garantie van 24 maanden aanbieden, welke u direct na levering van uw MINI ontvangt. Daarnaast rijdt u ook nog eens 1 jaar lang onderhoudsvrij.
Mocht er binnen de garantietijd toch iets met uw voertuig gebeuren dan zullen wij ervoor zorgen dat alle problemen op vakkundige wijze worden verholpen.

Een MINI occasion kopen?

Wilt u een MINI occasion gaan aanschaffen? Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar een geschikte MINI. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0183 - 62 40 11.

Zoekt u een MINI occasion?

Bij Bergwerff beschikken wij over een ruim assortiment MINI occasions.

Bekijk ons MINI assortiment

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven