Sluit navigatie
  • Header-BMW-occasions.jpg

BMW Occasions

BMW wordt al bijna 100 jaar lang geassocieerd met comfort, luxe, sportiviteit en stijl. Het is dan ook geen wonder dat het merk al vele decennia bijzonder populair is bij de consument. Wilt u ook eigenaar worden van een betrouwbare, stijlvolle BMW occasion tegenover een scherpe prijs? Dat kan, Bergwerff is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte BMW occasions.

Jong gebruikte BMW occasions.

Binnen het assortiment van Bergwerff BMW vindt u diverse modellen in verschillende prijsklassen. Zo vindt u verscheidene compacte exemplaren uit de 1 serie en luxe modellen uit de 6 serie, bij Bergwerff BMW hebben wij voor iedereen wel een geschikte occasion in ons aanbod zitten. Alle modellen in ons assortiment zijn uitvoerig geïnspecteerd en uitstekend onderhouden, zo kunt u nog jarenlang na de aanschaf genieten van uw BMW occasion.

Waarom u voor Bergwerff kiest

Bij Bergwerff BMW hechten wij veel waarde aan kwaliteit en de wensen van onze klanten. Dat laten wij natuurlijk graag terugzien en daarom ontvangt u bij Bergwerff altijd de beste service. Wanneer u een BMW occasion bij ons aanschaft, krijgt u automatisch een garantie van 24 maanden bij levering en rijdt u 1 jaar lang geheel onderhoudsvrij. Als u binnen de garantieperiode problemen krijgt met uw BMW, zorgen wij ervoor dat deze op professionele wijze worden verholpen.

Een BMW occasion kopen

Wilt u een BMW occasion kopen? Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste auto. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0183 - 62 40 11.

Zoekt u een BMW occasion?

Bij Bergwerff beschikken wij over een ruim assortiment jong gebruikte BMW occasions.

Bekijk ons BMW assortiment

Volg ons op Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Volg ons op FacebookVolg ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op Instagram
Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Bezoekadres
Bannepoort 2
4205 MZ  Gorinchem

Telefoon 0183 - 62 40 11
Email info@bergwerffbmw.nl

Postadres
Postbus 359
4200 AJ  Gorinchem

Scroll naar boven