BMW M Performance Parts

Ontwaak het Motorsport DNA in uw BMW

Laat uw BMW M Performance Parts installeren bij Bergwerff Automotive in Gorinchem en profiteer van de uitgebreide expertise in onze werkplaats. Vele enthousiaste BMW liefhebbers vanuit het gehele land en soms (ver) daarbuiten gingen u voor. Wij adviseren u graag!

BMW i4 M50 Velvet Orchid M Performance

BMW i4 M50 M Performance

Deze prachtige BMW i4 M50 in de kleur Velvet Orchid is een echte eye-catcher op de weg. De combinatie van de opvallende kleur en de M Performance parts maken deze auto uniek en sportief.

Met de M Performance parts haal je het beste uit deze elektrische krachtpatser. De 19-inch M Performance velgen en het M Sportremsysteem zorgen voor een fantastische rijervaring en geven de auto een agressief karakter. Daarnaast zijn er nog vele andere M Performance onderdelen die deze auto nog sportiever maken, zoals de M Performance achterklepspoiler en het M Performance interieurpakket.

BMW 1-serie M Performance Opbouw

BMW 118i M Sport

De getoonde BMW F40 118i M Sport in Alpinweiss is voorzien van de volgende exclusieve accessoires: M Performance Brake kit met rood gelakte 4-pots remklauwen op de vooras, handgemaakte carbon sideskirts en een carbon uitlaat sierstuk. Het dynamische M Sport interieur is aangevuld met een Alcantara sportstuurwiel met carbon inleg en is voorzien van BMW M Performance vloermatten. 

BMW 130i M performance

BMW 130i M Performance

Clichés worden vaak cliches omdat ze waar zijn. In de complete auto industrie is er waarschijnlijk niet één cliché dat meer wordt gebruikt dan: “zo worden ze niet meer gemaakt”. In dit geval is er tevens niets dat meer waar zou zijn. We vertellen u graag meer over deze fantastisch samengestelde BMW 130i. De BMW 130i kwam uit in een tijd dat BMW engineers zich hoofdzakelijk bezighielden met de ontwikkeling van atmosferische motoren. Uitstootnormen waren nog niet zo streng dat drukvulling noodzakelijk was en toen BMW begon aan de ontwikkeling van de 130i had nog nooit iemand van het woord kredietcrisis gehoord.

De eerste eigenaar besloot echter een forse stap verder te gaan en bestelde vrijwel de gehele Performance optielijst erbij. Zo zijn de BMW Performance stoelen aanwezig maar ook de BMW Performance pook, het BMW Performance stuur, de BMW Performance remmen voor en achter plus het onderstel en de pedalen. De absolute kers op de taart is de BMW Performance sportuitlaat met weergaloos geluid. Het chassis heeft een prachtige balans en tijdens snel bochtenwerk wordt u perfect op uw plek gehouden door de M-performance sportstoelen. Hoewel de stoelen erg sportief zijn ze meer dan comfortabel genoeg om grote afstanden in af te leggen. We kunnen dus niet anders concluderen dan dat het cliché waar is: zo worden ze niet meer gemaakt, maar wat maakt het uit als u een bijna nieuw exemplaar in de perfecte specificatie kunt kopen?

BMW M2 Competition M-Performance

BMW M2 Competition

Een blikvanger voor iemand die weet wat hij wil. De compromisloze atletiek van de BMW M2 Competition domineert vanuit ieder perspectief. Exclusieve Carbon BMW M Performance Parts verhogen zijn extraverte dynamiek tot het maximum. Exterieurdetails als bijvoorbeeld de BMW M Performance nierengrille, de carbon frontsplitter, de carbon achterspoiler en de BMW M Performance diffuser en uitlaat eindstukken van handgemaakt koolstofvezel zorgen voor een exclusieve motorsportlook. Benader de uitstraling van de gelimiteerde BMW M2 CS en bestel de getoonde 19" lichtmetalen M wielen V-spaak (styling 763 M). 

BMW M Performance Parts zijn verkrijgbaar voor de BMW 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 8 Serie, X3, X4, X5, X6 en X7. De onderdelen zijn los te bestellen of in een M Performance Pack. Neem via onderstaande link contact op met ons magazijn en ontdek welke M Performance Parts beschikbaar zijn voor uw BMW. Of doe alvast inspiratie op via ons M Performance archief.

BMW en MINI Bergwerff Gorinchem