Bergwerff's Youngtimers

Hoewel Bergwerff Automotive een frisse speler is, bestaat deze onderneming inmiddels sinds 1963. Vrijwel elk type auto dat ons geweldige merk BMW sindsdien heeft voorgebracht is vanaf nieuw door onze handen geweest. We hebben doorlopend regelmatig aan deze auto’s gewerkt, velen tot op de dag van vandaag. Onze huidige voorraad en klanten bestand met Classics en Youngtimers zorgt er inmiddels voor dat ook de oudere modellen BMW’s voor onze Werkplaats dagelijkse kost zijn. Wees welkom!

Als Erkend Servicepartner van BMW en MINI hebben wij de mogelijkheid een uniek product aan te bieden binnen “Youngtimerland”. Zorgvuldig geselecteerde exemplaren van de leukste en/of fijnste auto’s die destijds gebouwd werden, na aankomst hier door onze monteursvolledig nagezien, en klaar gemaakt voor een tweede leven hier. Door middel van 6 maanden Bergwerff Garantie, en de zekerheid van de BMW Service Card bieden we een serieuze oplossing voor uw mobiliteit. BMW Mobile Care is inmiddels verlengbaar tot20 jaar... Voor het combineren van Oud-en-Nieuw bent u hier zeker aan het juiste adres, als Servicepartner van BMWi hebben we ook in Electrische auto’s een ruime keuze.

Zoals u op de website kunt zien is altijd een mooie spreiding in huis van het vele moois wat BMW destijds gemaakt heeft, en tegenwoordig maakt. M-modellen en Youngtimers te kust en te keur, er staat vast iets dat u aan zal spreken. Meestal is er ook nog meer onderweg, en mochten we niet hebben wat u zoekt kunnen we op onze strooptochten wellicht rekening met uw wensen houden. Met een snel wisselende voorraad van meer dan 100 voertuigen hebben we vast gespreksstof.

Tot snel!

Youngtimer