Doe de Zomercheck!

Bent u al klaar om deze zomer zorgeloos te genieten van het rijplezier van uw BMW of MINI? Waar u deze vakantie ook naartoe gaat, het is fijn als u zeker weet dat uw BMW of MINI overal op voorbereid is. Want in een hittegolf is uw airconditioning een verademing en tijdens een flinke regenbui zijn goede ruitenwissers geen overbodige luxe. Daarom wordt alles zorgvuldig gecontroleerd tijdens de BMW & MINI Zomercheck. Maar ook uw remblokken, verlichting, banden en vloeistoffen. Onze experts controleren uw BMW of MINI dan op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat uw auto weer helemaal zomerklaar is.

Daarnaast kunt u bij ons nu ook voordelig uw navigatie laten updaten, uw airco laten checken of extra transportoplossingen laten installeren. We zien u graag tegemoet.

BMW Navigatieupdate

Altijd de juiste afslag.

Wist u dat elk jaar ongeveer 15 procent van het wegennet verandert? Bovendien komen er steeds nieuwe geografische gegevens en Points of Interest bij. Voor bijna alle BMW & MINI Navigatiesystemen is er daarom een kaartupdate beschikbaar. En als u de werkplaats bezoekt van mei tot en met september, dan ontvangt u de BMW/MINI Navigatie-update voor slechts € 65,- (in plaats van € 109,-). Zo weet u zeker dat u deze zomer geen afslag zult missen. Maak vandaag nog een afspraak.

BMW Clean air airco check

Even opfrissen

Om de lucht in uw BMW/MINI zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt uw airconditioning of klimatisering naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van koudemiddel, dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de condensor vervuild raken wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airconditioning op tijd te laten onderhouden. Met de preventieve en periodieke check door onze experts wordt uw airconditioning gecontroleerd, het koudemiddel bijgevuld en de condensor goed schoongemaakt. Zo rijdt u de hele zomer weer fris rond. 

Bergwerff accessoires transport

Mooi meegenomen.

Soms is het prettig als u net wat meer mee kunt nemen op reis. Een extra tent, uw elektrische fietsen of toch die surfplank? Met de BMW & MINI transportoplossingen kunt u vrijwel alles vervoeren. En of u nu een dakbox met dakdragers of een fietsendrager kiest, u weet zeker dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bekijk onze webshop om te zien welke transportoplossing bij uw BMW of MINI past.