Het sportieve pronkstuk: Bergwerff BMW M

Body

Dat ronkende geluid, gigantische vermogen, sportieve uiterlijk: de BMW M is met recht een pronkstuk. Bergwerff is trots op het aanbod van dit model en doet hier zelfs nog een schepje bovenop. Met een unieke collectie exclusieve kleuren vinden liefhebbers van deze sportieve auto bij hen alles wat hun hart begeert. En meer.

M4

“Een BMW M is pure rijbeleving”

Wie houdt van veel pk’s en een strak rijgedrag, kiest voor BMW M. Bergwerff heeft deze complete sportwagen zoals velen wel weten, altijd wel in huis. Een BMW M draait om beleving. Een BMW M is beleving. Deze prachtige auto is voor veel mensen de ultieme droomauto. Misschien hebben alle exclusieve en persoonlijk uit te kiezen opties hier ook wel mee te maken.

“Een individual lijn speciaal voor die unieke, BMW M”

Met BMW Individual biedt Bergwerff klanten de mogelijkheid te gaan voor die ene favoriete kleur, dat totaal andere interieur, die bijzondere bumpers. Vrijwel alles kan: van knalgroen tot lichtblauw en van bruin tot het meer gangbare wit en zwart. En ook de BMW M vindt bij Bergwerff uitstekende zorg met de Bergwerff Garantie: volledige service en onderhoud in onze erkende BMW-garage, met originele BMW-onderdelen.

m4

De BMW M2, BMW M3, BMW M4, BMW M5, BMW M6, BMW X4M, BMW X5M, BMW X6M en natuurlijk de door BMW M Performance aangepakte modellen zoals de; BMW M140i, BMW X4M40i en BMW M760Li. Allen superkrachtige sportieve auto’s met die ene letter: M. Volgens BMW de krachtigste letter ter wereld. Bergwerff is zelf stiekem ook fan van deze krachtpatser en zoekt altijd naar de mooiste occasions voor zijn klanten. Die kunt u overigens regelmatig voorbij zien komen op Facebook en Instagram. Bergwerff weet hoe fijn deze auto werkt op het circuit, om mee te driften en al het vermogen wat in deze auto zit, eruit te halen. Het stugge onderstel creëert optimaal contact met de weg: u voelt wat u doet. Het unieke exterieur, de bumpers, de aerodynamica: een compleet plaatje. Ook voor het oog. De BMW M is niet voor niets een zeer gewild model onder fans van sportief rijden. elf ervaren wat die rijbeleving van een BMW M nou precies is? Kom langs bij Bergwerff. En check vooral alle unieke pareltjes op sociale media. Speciale kleuren, speciale uitvoeringen. Want juist die originele specs, die geven de BMW M dé x factor. En onze Bergwerff Garantie natuurlijk. U zult snel genoeg zien waarom de aankoop van deze sportwagen bij Bergwerff de juiste keuze is.