Ontvang nu € 2000,- subsidie op elektrische BMW's en MINI's.

Wist u dat u bij Bergwerff BMW maximaal kunt profiteren van het nog beschikbare SEPP subsidie budget? Al onze BMW i3’s en Mini Electric modellen zijn, buiten de goede historie en fraaie uitvoeringen, hierop speciaal geselecteerd. Zo kunnen we u niet alleen een prachtige auto uit voorraad leveren, maar is deze ook nog eens extra aantrekkelijk dankzij de beschikbare subsidie, die alleen geldig is bij particuliere aanschaf.

MINI Electric Bergwerff Automotive direct leverbaar

Hoe gaat dat in zijn werk?

Op het moment dat u de auto koopt krijgt u van ons de factuur bij de auto en kunt u de subsidie aanvragen. Nadat de subsidie is toegewezen ontvangt u het bedrag binnen enkele dagen al op uw rekening.

De elektrische modellen van BMW en Mini zijn toonaangevend in hun klasse en rijden fantastisch. Omdat we zelf veel praktijkervaring hebben met onze elektrische modellen kunnen we u perfect informeren bij uw volgende aankoop. Buiten de subsidie om is een elektrische auto sowieso een aantrekkelijk alternatief voor een benzine- of dieselauto. Om het navolgende rekenvoorbeeld mogelijk te maken zijn we uitgegaan van twee vergelijkingen. Een benzine BMW versus een elektrische BMW van ongeveer hetzelfde formaat en een elektrische Mini versus dezelfde auto met brandstofmotor. Volgens het CBS rijdt de gemiddelde auto in Nederland per jaar 10.000 kilometer, daar zijn we dus in onderstaande rekenvoorbeeld vanuit gegaan. Via onderstaande voorbeelden geven we u een inzicht in het enorme voordeel dat een elektrische auto levert ten opzichte van een brandstofauto.

Berekening elektrisch rijden