Wintervoordeel op uw wintercheck

Body

Wat de winter ook brengt, u wilt zorgeloos genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom is er speciaal voor u de BMW Wintercheck ontwikkeld. Onze experts checken uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat u weer helemaal winterklaar bent.

En omdat wij iedereen een geweldige winter wensen, kost de BMW Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Bovendien ontvangt u bij een BMW Wintercheck 25% voordeel op nieuwe ruitenwisserbladen (nu al vanaf € 44,- per set), en zijn er aantrekkelijke kortingen op andere geselecteerde winteraccessoires. Met een BMW Wintercheck wordt de winter pas echt geweldig.

Maak hier uw afspraak

 Controle op 20 punten*

√  Motoroliepeil
  Koelvloeistofniveau
√  Ruitensproeiervloeistof
  Vorstbeveiliging koelvloeistof
√  Vorstbeveiliging ruitensproeiervloeistof
√  Verlichting
√  Koplamphoogte
√  Wisserbladen
√  Bandenspanning en initialisatie
 Profieldiepte banden

* Bovenstaande wintercheck betreft verbrandingsmotoren en PHEV modellen. Vraag uw BMW dealer of Erkend Service Partner naar de wintercheck voor elektrische modellen.

√  Beschadiging van banden
√  Onderzijde voertuig inclusief remleidingen en onderstel
√  Motorruimte inclusief riem(en)
√  Waterafvoeren
√  Claxon
√  Remblokken en remschijven
√  Verwarming en airco
√  Auto uitlezen op foutmeldingen
√  Auto uitlezen ter controle van boordnet accu
√  Navigatiekaarten

wintercheck

Winter Wannahaves

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële BMW winteraccessoires maakt u het geweldig. Of u nu zoekt naar dakdragers, winterwielen of vloermatten, u vindt het in de BMW webshop. En daar geldt nu tijdelijk een korting van 15% op het geselecteerde winterassortiment. Zo wordt de winter pas echt geweldig.